Interstap | Heidy Bolwijn - Interstap
Interstap.nl

Heidy Bolwijn

“Je kunt niet de wind bepalen, wel hoe je de zeilen zet”

 

Ronddobberen op je zeilboot kan best leuk zijn, maar in mijn optie is het juist interessant om een koers te bepalen en daar op te focussen en als bemanning samen te dealen met wat je onderweg tegenkomt aan tegenwind, hoge golven, storm, ziekte, kapotte boot, te weinig of onjuiste mankracht, etc. Misschien vragen de omstandigheden wel om de koers bij te stellen. Kortom, learning by doing.

 

In deze leuke, uitdagende baan als manager van een professioneel en veelzijdig team komen mijn missie, talenten en ervaring optimaal samen. Daar word ik blij van.

  • Het is mijn missie om mensen en teams te laten excelleren en samenwerken vanuit hun natuurlijke kracht en intern ondernemerschap. En ik hou ervan om mensen te inspireren en letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Daarnaast vind ik vitaliteit en werkplezier belangrijke thema’s, evenals duurzame inzetbaarheid. Aan de preventiekant is nog een hoop te winnen.
  • Ik breng mijn ervaring als (interim)manager, teamcoach, (loopbaan)coach, werkgelukdeskundige, stresscounselor en marketing-communicatie-adviseur in.

 

 

Mensen zien mij als positief, kritische peoplemanager, verbinder en kansendenker. Ik floreer in een positief ingestelde organisaties waar medewerkers en klanten echt belangrijk zijn en hou van uitdaging en afwisseling.

 

Beweging hoort bij me. Met veel plezier beoefen ik sporten als wielrennen, fitness, Intens-core, zwemmen, pilates, hardlopen, wandelen en kanovaren. Daarnaast kook ik graag, hou van socializen en ben gek van Italië.

Heidy Bolwijn