Interstap | Medewerkers - Interstap
Interstap.nl

Medewerkers

Heidy Bolwijn

Heidy Bolwijn

“Je kunt niet de wind bepalen, wel hoe je de zeilen zet’”

Ronddobberen op je zeilboot kan best leuk zijn, maar in mijn optie is het juist interessant om een koers te bepalen en daar op te focussen en als bemanning samen te dealen met wat je onderweg tegenkomt aan tegenwind, hoge golven, storm, ziekte, kapotte boot, te weinig of onjuiste mankracht, etc. Misschien vragen de omstandigheden wel om de koers bij te stellen. Kortom, learning by doing.

 

In deze leuke, uitdagende baan als manager van een professioneel en veelzijdig team komen mijn missie, talenten en ervaring optimaal samen. Daar word ik blij van.

  • Het is mijn missie om mensen en teams te laten excelleren en samenwerken vanuit hun natuurlijke kracht en intern ondernemerschap. En ik hou ervan om mensen te inspireren en letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Daarnaast vind ik vitaliteit en werkplezier belangrijke thema’s, evenals duurzame inzetbaarheid. Aan de preventiekant is nog een hoop te winnen.
  • Ik breng mijn ervaring als (interim)manager, teamcoach, (loopbaan)coach, werkgelukdeskundige, stresscounselor en marketing-communicatie-adviseur in.

 

Mensen zien mij als positief, kritische peoplemanager, verbinder en kansendenker. Ik floreer in een positief ingestelde organisaties waar medewerkers en klanten echt belangrijk zijn en hou van uitdaging en afwisseling.

 

Beweging hoort bij me. Met veel plezier beoefen ik sporten als wielrennen, fitness, Intens-core, zwemmen, pilates, hardlopen, wandelen en kanovaren. Daarnaast kook ik graag, hou van socializen en ben gek van Italië.

 

 

Thomas Profielfoto-klein

Thomas Krikken

“Mogelijkheden in beeld”

Iedereen heeft honderd dingen die hij niet kan, maar altijd nog tien dingen die hij wel kan. Daar zijn wij naar op zoek. Tijdens een praktijkonderzoek bij mij in het Diagnosecentrum willen we een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de cliënt.   Thomas Krikken studeerde Psychodiagnostiek aan de Saxion Academie Mens en Arbeid te Deventer Mens en Arbeid en werkt sinds 2005 bij Interstap.   Als Coördinator van het Diagnosecentrum is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de testassistenten en werkbegeleiders en verantwoordelijk voor de rapportage van de onderzoeksresultaten en adviezen aan zijn opdrachtgevers. Als coach ondersteunt en stimuleert Thomas de cliënten in het praktijkonderzoek bij het vergroten van hun inzicht in mogelijkheden en drijfveren.

Yvonne Kwakkel

Yvonne Kwakkel

“Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen”

Deze uitspraak van Jon Kabat-Zinn vormt de basis van mijn coaching. De coaching is erop gericht dat mensen “klaarheid” krijgen in wat er speelt. Klaarheid is dat zaken helder worden en dat er ook ander gedrag/inzicht komt waardoor cliënten hun eigen vraagstuk leren hanteren en/of keuzes durven maken. De kunst is om cliënten weer hun eigen kracht te laten (her) vinden en te laten ervaren. Geloof in eigen kunnen biedt namelijk de basis tot elk succes!   Yvonne Kwakkel ondersteunt cliënten in persoonlijk leiderschap. Het gaat hier zowel om professionals (in de vorm van supervisie) als medewerkers (in de vorm van persoonlijk leiderschap of in geval van ziekte, regie te pakken op het herstel). Na haar studie Studie- en Beroepskeuze bij de AMA heeft ze als onderwijscoach gewerkt bij Saxion en daarna als RMC consulent bij de gemeente Almelo. Ook heeft ze jarenlang gewerkt binnen het MBO als docent gespreksvaardigheden, stagedocent en coach. Na een burnout in 2011 heeft ze besloten het onderwijs achter zich te laten en zich te richten op haar passie namelijk het coachen van mensen. Ze volgde daarvoor de opleiding Total Coaching I bij Bureau Land. Vanaf 1 januari 2013 is Yvonne bij Interstap werkzaam en heeft ze ervaring opgedaan met het begeleiden van de bijstandspopulatie, jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en medewerkers die door ziekte zijn uitgevallen. Ze volgt elk jaar een gerichte opleiding waarbij ze technieken en inzicht vanuit de NLP en systemisch werk leert toepassen. In 2018 heeft ze haar opleiding tot Senior Capital Coach afgerond waardoor ze in staat is om mensen op identiteits- en overtuigingsniveau te coachen. Ze maakt hierbij gebruik van coachmodellen die door cliënten als krachtig en praktisch worden ervaren en die in veel situaties toepasbaar zijn.

Foto Rachel

Rachel Heppenhuis

“Eerst structuur, dan werk”

Juist als je te horen krijgt dat je je baan verliest en dat je op zoek moet gaan naar ander werk,  het lastig is omdat je ver van de arbeidsmarkt afstaat, dan is het belangrijk dat er een coach is die met je meedenkt en ondersteunt. Mensen in hun kracht zetten en ondersteunen bij hun zoektocht naar werk, dat is wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Op een eerlijke recht door zee, maar vooral warme manier help ik mensen in hun zoektocht naar ander werk. Door mensen zelf hun positie te laten bepalen en laten ervaren dat er nog veel mogelijkheden zijn komen ze erachter hoe ze zelf hun regie weer in eigen handen kunnen nemen. Je komt tot beslissingen die je zelf hebt gemaakt en waar je  achter kan staan.  Ik ben  kritisch eerlijk en geef mensen de nodige tijd om tot beslissingen te komen en daar waar nodig help ik de koers naar ander werk te bepalen en help ik bij het verwerken van het verdriet van afscheid nemen van het oude werk. Door mijn spontaniteit en creativiteit ben ik makkelijk benaderbaar en in de dagelijkse omgang  kom ik samen met de klant vaak tot verrassende oplossingen.   Met de Academie Mens en Arbeid als basis en meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen en begeleiden van mensen naar werk, ben ik sinds 2013 actief als zelfstandige op gebied van re-integratie, trainer, loopbaanadviseur en 2e spoorbegeleiding. Sinds 1 oktober 2016 ben ik in dienst bij Interstap om voor de klanten van Interstap mijn expertise in te zetten. Vanaf 2017 ben ik gecertificeerd jobcoach.

Linda van Donselaar

Linda van Donselaar

“Re-integreren is jezelf beter leren kennen”

Welke kwaliteiten kun je inzetten in een nieuwe baan en waar liggen ontwikkelpunten?  Wat past nu echt bij jou? Graag ondersteun ik je bij het beantwoorden van deze vragen. Zodat jijzelf in beweging komt en je kansen optimaal gaat benutten.   Linda is na haar studie Personeel en Arbeid aan Saxion Hogescholen te Deventer direct aan de slag gegaan als werkcoach bij het UWV. Daarna heeft ze zich 5 jaar ingezet bij Team voortijdig schoolverlaten als loopbaanadviseur. In 2012 kwam zij het team van Interstap versterken. Met haar nuchtere kijk op werk begeleidt zij dagelijks kandidaten in tweede spoor en outplacement trajecten.

 

foto_jolan

Jolanda Vink

“Flow bereiken”

Flow in het werk is belangrijk: zonder flow geen groei, vernieuwing en durf. Met flow ontwikkelen we Interstap gezamenlijk succesvol.   Jolanda Vink heeft na haar opleiding Schoevers secretaresse werkervaring opgedaan bij Essilor Benelux en drukkerij Tamminga.   Bij Interstap werkt ze als managementassistent voor de directeur en consulenten. Zij is achter de schermen de spin in het web en houdt zich bezig met ondersteunende, voorbereidende en organiserende werkzaamheden.

foto website Sandrien

Sandrien Bekker

“Nieuwe mogelijkheden ontdekken in de loopbaan”

De betekenis van werk is voor iedereen anders, hoe je omgaat met verandering in werk ook. Het geeft mij veel energie wanneer ik iemand kan helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om keuzes te maken voor verandering in de loopbaan. Vergroten van het zelfvertrouwen en de verantwoordelijkheid niet overnemen maar stimuleren, is mij op het lijf geschreven.   De arbeidsmarkt is de rode draad in de loopbaan van Sandrien. Met ervaring als intercedent, corporate recruiter, adviseur mobiliteit en loopbaancoach kent zij het perspectief van zowel werknemer als werkgever. Deze kennis zet zij graag in voor de begeleiding van kandidaten bij loopbaanoriëntatie, outplacement en re-integratie. In 2016 heeft zij de post-HBO opleiding Loopbaancoaching bij De Baak afgerond. In 2018 volgt certificering tot Noloc erkend loopbaanprofessional.

Portretfoto Linda Jansen

Linda Jansen

“Iedereen heeft recht op een leuke baan”

Iedereen heeft recht op een leuke baan. Graag ondersteun ik mensen in hun zoektocht waarbij de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik centraal staan. Waar een wil is, is een weg. Met een positieve, open en nuchtere blik zie ik mogelijkheden. Tijdens de begeleiding is er sprake van samenwerking, samen met de werkzoekende het doel behalen. Afspraken nakomen en overgaan tot actie is hierbij voor mij vanzelfsprekend. Ik geniet nog steeds van ieder persoon die een baan vindt en daardoor groeit en zichzelf ontwikkelt.   Tijdens haar opleiding Personeel & Arbeid is Linda gestart bij USG Restart als consulent. Hier heeft zij ervaring opgedaan in outplacement, Wet Verbetering Poortwachter, het bemiddelen van jongeren met een Wajonguitkering en het bieden van jobcoaching. Na 8 jaar is zij overgestapt naar Interstap en werkt zij op locatie in Westervoort, het Deltahuis. Linda begeleidt mensen met een bijstandsuitkering, geeft trainingen, en begeleidt mensen in het kader van Wet Verbetering Poortwachter en Wajong.

Marjon Brinks

“Een baan geeft structuur in je leven”

Tijdens de trajecten met jongeren heb ik gezien dat de kracht ligt in het onderzoeken. Wat wil de jongere graag, wat zijn de ambities en welke balans is nodig? Samen kijken en op zoek naar zijn of haar balans zorgt voor mooie resultaten die duurzaam zijn. Voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt is het prettig om structuur te hebben, dit geeft houvast in je leven en geeft je leven een doel. In het begin gaat dit met vallen en opstaan, dit kan en mag. Hier wil ik graag in ondersteunen, op de manier die voor hem of haar prettig is. Wees vooral je zelf.   Marjon Brinks is vanaf januari 2019 werkzaam bij interstap als jobcoach. Eind 2019 is ze Noloc gecertificeerd. De afgelopen 10 jaar is ze werkzaam geweest in de zorg in verschillende functies, waaronder trajectbegeleider, coördinator arbeidsmatige dagbesteding en teammanager. De doelgroep waren jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt hier ligt haar expertise.  

Marianne Evers

“Heerlijk als mensen weer gaan stralen”

Mensen begeleiden naar de baan waar zij blij van worden geeft mij veel energie. Het helpen en ontwikkelen van kandidaten zodat ze weer in zichzelf gaan geloven, dáár ligt mijn passie. Tevens begeleid ik, als gecertificeerd jobcoach, mensen op de werkplek, met het doel om de werkgever en de kandidaat ieders talenten/valkuilen optimaal te laten ontdekken, herkennen en benutten. Daarnaast ben ik bezig met het geven van sollicitatietrainingen. Je talenten kennen en dat goed over brengen naar een werkgever is voor iedereen een uitdaging. Ik begeleid kandidaten zowel individueel als in groepsverband om hun sollicitatievaardigheden te optimaliseren.   Marianne heeft de opleiding HBO maatschappelijk Werk en Dienstverlening op Hogeschool de Horst in Driebergen gevolgd. Werkervaring heeft ze opgedaan bij Timing als intercedent, medewerker werving en selectie bij het flexbureau van het ziekenhuis Gelderse Vallei, intercedent bij Start People Medi Interim en als trainer bij Opella in Ede.