Interstap | Screening Persoon en Werk - Interstap
Interstap.nl

Screening Persoon en Werk

Serie 5 (2)                   Serie 5 (1)

 

Snel resultaat

Onze Screening Persoon en Werk is snel, beknopt en uitermate geschikt voor iedereen die aanknopingspunten wil in de zoektocht naar ander werk. In korte tijd krijgt de kandidaat een basis voor verdere oriëntatie op de arbeidsmarkt.

 

Goede basis

In tegenstelling tot bij het loopbaanassessment focussen we bij de screening vooral op de basisvragen. In korte tijd brengen we capaciteiten, motivatie, persoonlijkheid en de arbeidsinteresse van de kandidaat in kaart. Dat doen we met behulp van psychologische testen. De uitkomsten geven een goede basis voor de verdere zoektocht in/naar werk of voor het starten van een opleiding.

 

Concrete aanknopingspunten

In een persoonlijk gesprek met kandidaat en eventueel de opdrachtgever bespreken we onze bevindingen en geven we concrete aanknopingspunten waarmee de kandidaat verder kan. We leggen de resultaten ook vast in een eindrapportage.

 

De screening duurt gemiddeld twee tot drie dagdelen.

 

NB: De screening is niet/minder geschikt voor medewerkers met psychische beperkingen, gedragsproblemen of forse problemen in de belastbaarheid. Daarvoor adviseren we een praktijkassessment of assessment arbeidsmogelijkheden.
Voor kandidaten die een uitgebreider loopbaanadvies willen, adviseren we het loopbaanassessment.