Interstap | Ontwikkel Assessment - Interstap
Interstap.nl

Ontwikkel Assessment

Serie 8 (1 foto)                                         Serie 5 (3)

 

Groeimogelijkheden

Een ontwikkelassessment geeft een concreet antwoord op de vraag of een medewerker het in zich heeft om door te groeien naar een bepaalde functie. Zowel medewerkers die kunnen en willen doorgroeien, als kandidaten die vast (dreigen te) lopen in hun functie helpen we graag om een concreet beeld te krijgen van de toekomstmogelijkheden. Ons assessment is een uitstekend instrument voor ontwikkelgesprekken en Management Development trajecten.

 

Loopbaankeuzes

De belangrijkste vragen in het ontwikkelassessment zijn: wat kan iemand uit zichzelf halen en welke stappen zijn daarbij nodig? Vaak is er een specifieke vraag van werkgever of werknemer, bijvoorbeeld of iemand in de toekomst geschikt is voor een managementfunctie of een andere interne doorgroeimogelijkheid. Met behulp van diverse testen, vragenlijsten en praktijkopdrachten brengen we goed in kaart welke kwaliteiten, vaardigheden en aandachtspunten iemand heeft. Zo kunnen medewerker en werkgever concrete loopbaankeuzes maken.

 

Concreet ontwikkelbeeld

In een persoonlijk gesprek met medewerker en eventueel de opdrachtgever geven we antwoord op de vraag tot welke ontwikkeling iemand in staat is en welke talenten en aandachtspunten we zien. Ook leggen we de onderzoeksresultaten vast in een eindrapportage en geven we concrete adviezen over vervolgstappen.

 

Het ontwikkelassessment wordt uitgevoerd door een psycholoog en duurt gemiddeld 1 tot 2 dagen