Interstap | Anna van Laake - Interstap
Interstap.nl

Anna van Laake

“Zingeving en werk gaan hand in hand”

Zingeving heeft alles te maken met waarde, betekenis en bedoeling. In elk beroep is dit te vinden. Waar dit voor de ene, het serveren van een kop koffie met een glimlach is, is het voor een ander begeleiding bieden aan mensen die ondersteuning behoeven. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan binnen de zorgsector. Inmiddels heb ik met veel plezier de overstap gemaakt naar Interstap. Waarin ik streef naar heldere en open communicatie. Ik leg makkelijk contacten en met mijn spontane houding vergroot ik graag mijn netwerk. Ik krijg energie van “mensen in hun kracht zetten” en van daaruit naar een passende baan te begeleiden.

Anna heeft haar opleidingen gevolgd op het gebied van ondersteuning van mensen in verschillende situaties. Zo heeft ze onder andere de opleidingen Sociale Dienstverlening en Sociaal Pedagogisch Werk gevolgd.
Anna heeft werkervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen binnen de clusters Zorg en Welzijn. Ze heeft onder andere gewerkt in de psychiatrische zorg, lang- en kortdurende zorg, opname afdeling en woonsettingen.

Anna van Laake